Τετάρτη 14 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προγραμματισμένες εκλογές για Συμβούλια Διοίκησης

Με κινητοποιήσεις θα απαντήσουν και πάλι σήμερα φοιτητές, πανεπιστημιακοί και εργαζόμενοι στις προγραμματισμένες εκλογές για τα συμβούλια διοίκησης που προβλέπει ο αντιδραστικός νόμος-πλαίσιο. Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχουν αποφασιστεί στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το πρωί έξω από το κτίριο της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από διδάσκοντες, εργαζόμενους και φοιτητές του ιδρύματος, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν και πάλι τις εκλογές. Αντίστοιχη κινητοποίηση θα γίνει και στο Πανεπιστήμιο Πάτρας.

Στο μεταξύ με αποφάσεις των αντίστοιχων οργανωτικών επιτροπών αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Πάντειο.

Σεβασμό στο νόμο που ψηφίστηκε από την πλειοψηφία της βουλής (δηλαδή εφαρμογή του!) ζήτησε για άλλη μια φορά χτες ο υπουργός Παιδείας, αναφορικά με τις εκλογές για τα συμβούλια διοίκησης και δήλωσε: «Είμαι εναντίον κάθε μορφής βίας. Το να εμποδίζονται οι διαδικασίες δεν τιμά κανένα. Συσσωρεύονται αρνητικές εντυπώσεις για τα δημόσια Πανεπιστήμια. Χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ