Τετάρτη 14 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Αύριο στο ΤΕΙ Πειραιά θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Σήμερα Τετάρτη
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Φιλοσοφική, διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Β' Τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, με θέμα «Οι εξελίξεις στο αστικό πολιτικό σύστημα από το 1949 έως το 1968», στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα 432. Ομιλητής Κώστας Μπορμπότης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Β' Τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, με θέμα «Η πορεία της καπιταλιστική ανάπτυξης στην Ελλάδα και η θέση της στο διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Β'. Ομιλητής Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.
Αύριο Πέμπτη
  • Η Αχτίδα ΑΕΙ ΤΕΙ Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις με θέμα: «Με ΚΚΕ ισχυρό και σένα στην πάλη, υπάρχει λύση»:

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, αμφιθέατρο Α011, στη 1 μ.μ., ομιλητής ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας, αμφιθέατρο Πληροφορικής, 1 μ.μ., ομιλήτρια Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αίθουσα 203, στη 1 μ.μ., ομιλητής Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Γεωπονικό, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στις 12:00, ομιλητής Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Ακόμα, η Οργάνωση της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Β' Τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, με θέμα «Η πορεία της καπιταλιστική ανάπτυξης στην Ελλάδα και η θέση της στο διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 103. Ομιλητής Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σάββατο, 17 Μάρτη
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Πανεπιστημίου Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τις εξελίξεις γύρω απ' το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης και την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, Σάββατο 17 Μάρτη στις 8 μ.μ., στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών (στην οδό Ούλωφ Πάλμε). Ομιλητής Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ