Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σε ρυθμούς προ-ολυμπιακού

Στην Πορταριά συνεχίζει την προετοιμασία η Εθνική Ανδρών βόλεϊ ανεβάζοντας ταχύτητες στην προπόνηση ενόψει της πρώτης φάσης του προ-ολυμπιακού τουρνουά.

Με τις προσθήκες των Τζούριτς, Φιλίποφ, Προύσαλη, Καρυπίδη, το δυναμικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμπληρώθηκε, αφού πλέον οι Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος έχουν στη διάθεσή τους 16 παίκτες. Τα προγραμματισμένα φιλικά με το Μαυροβούνιο στις 13 και 14 Αυγούστου αναμφίβολα θα αποτελέσουν ένα καλό τεστ πριν από το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

  • Με προορισμό τη Βραζιλία αναχωρεί η Εθνική παίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τρία φιλικά με τη βραζιλιάνικη ομάδα στις 13, 14 και 15 Αυγούστου, τα οποία θα λειτουργήσουν ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Αργεντινής. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ρωσία (19 Αυγούστου, 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας), Κίνα (20 Αυγούστου, 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας) και Τυνησία (21 Αυγούστου, 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας). Στην ομάδα υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί σε αρχικό στάδιο να επιτευχθεί η πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ