Πέμπτη 14 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Συνεχίζεται το σίριαλ με τα πλέι οφ

ΟΦΗ και Τρίκαλα ακόμη δεν γνωρίζουν το πότε θα παίξουν στα πλέι οφ

Eurokinissi

ΟΦΗ και Τρίκαλα ακόμη δεν γνωρίζουν το πότε θα παίξουν στα πλέι οφ
Το σίριαλ με τη διεξαγωγή των φετινών - που κινδυνεύουν να γίνουν περσινών - πλέι οφ που θα κρίνουν τις δυο ακόμα θέσεις ανόδου από τη Football leauge (εκτός των δυο που πήραν το εισιτήριο, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα) συνεχίζεται και απ' ό,τι φαίνεται θα έχει και μέλλον. Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να ζητήσει από την UEFA νέα παράταση της ποδοσφαιρικής σεζόν, ως τις 25 Ιουλίου (η προηγούμενη ήταν ως τις 15 Ιουλίου) προκειμένου να διεξαχθούν τα πλέι οφ της Football League.

Βέβαια, το θέμα είναι πώς θα μπορέσουν να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές μέσα σε 12 μέρες! Η λύση μπορεί να προκύψει μέσα από την πρόταση που έκανε ο Σπύρος Καλογιάννης, να γίνουν όλοι οι αγώνες στην Αθήνα, σε δύο ουδέτερα γήπεδα για να μπορέσει να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία.

Κάτι που βέβαια είναι αρμόδια να το αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας. Σημειώνεται πως προς στιγμήν υπάρχει και το θέμα με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν (ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Δόξα και Τρίκαλα), με τη Δόξα να μην μπορεί, ουσιαστικά, να κατεβάσει ομάδα και τα Τρίκαλα να έχουν το πρόβλημα με την εγγυητική που κατέπεσε.

Μάλιστα, οι Θεσσαλοί απολογήθηκαν χτες στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και υποστήριξαν ότι έστειλαν προσχέδιο εγγυητικής επιστολής και ξέχασαν να στείλουν την κανονική εγγυητική επιστολή! Παράλληλα τόνισαν ότι όταν αυτή κατέπεσε με την ενέργεια του Σόουζα, εντός 2 ημερών πλήρωσαν τον παίκτη και τα πάντα διευθετήθηκαν!

Σημειώνεται ότι τα Τρίκαλα δεν απολογήθηκαν για δυσφήμηση, αλλά μόνο για πλαστογραφία, οπότε πλέον απειλούνται μόνο με πρόστιμο, βάσει του άρθρου 20 και όχι με υποβιβασμό, βάσει του άρθρου 26. Αντίθετα, στην περίπτωση του Ιωνικού και του Εθνικού, που είχαν παρόμοιο πρόβλημα, μετά από καταγγελία της Καλλιθέας και της Καρδίτσας, είχε συμπεριληφθεί και το άρθρο 26 για υποβιβασμό!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ