Πέμπτη 23 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Πανελλαδική σύσκεψη μεταναστών φοιτητών

Την Παρασκευή 1 Ιούλη η σύσκεψη με σκοπό την εκλογή Γραμματείας Μεταναστών του ΜΑΣ

Ενα ακόμα βήμα για την κοινή δράση Ελλήνων και μεταναστών φοιτητών και σπουδαστών, αλλά και για την ενίσχυσή του, κάνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ προχωρεί σε σύσκεψη μεταναστών φοιτητών και σπουδαστών από όλη την Ελλάδα, την Παρασκευή 1η Ιούλη, με σκοπό την εκλογή Γραμματείας Μεταναστών του ΜΑΣ.

Οπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΜΑΣ: «Η βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε όλη την εργατική τάξη της χώρας μας εξειδικεύεται στους πρόσφυγες και μετανάστες. Από τη μια, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ΕΕ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. θέλουν τους μετανάστες σαν φτηνό αναλώσιμο εργατικό δυναμικό, από την άλλη, αρνούνται τα στοιχειώδη δικαιώματά τους να ζουν και να κυκλοφορούν χωρίς το φόβο της παρανομίας και τους χρησιμοποιούν για την προώθηση αντεργατικών μέτρων, νόμων περί τρομοκρατίας, κατάργηση του ασύλου κ.λπ. Στην πλάτη των μεταναστών φοιτητών και σπουδαστών παίζονται παιχνίδια που στοχεύουν στην αφαίρεση δικαιωμάτων όλων των φοιτητών και σπουδαστών. Η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί σαν Δούρειο ίππο, ήδη πολλοί συνάδελφοι αναγκάζονται να πληρώνουν δίδακτρα, στις εστίες, στις λέσχες, για τα βιβλία και αλλά.

Η ενιαία πάλη Ελλήνων και ξένων εργατών και φοιτητών κόντρα στην αντεργατική αντιμεταναστευτική επιθετική πολιτική, είναι για όλους μας μονόδρομος», καταλήγει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ