Πέμπτη 5 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ημερίδα για τον τομέα των Κατασκευών

Διοργανώνει σήμερα η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση» Μηχανικών

Ημερίδα με θέμα «Κρίση στον Τομέα των Κατασκευών και η διέξοδος από τη σκοπιά των λαϊκών αναγκών» διοργανώνει «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών», σήμερα Πέμπτη, 5 Μάη. Η ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4 - Αθήνα, από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Η εισηγητική ομιλία με θέμα «Κρίση στον τομέα των Κατασκευών» θα γίνει από τον Ηλία Τσιμπουκάκη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν θεματικές παρεμβάσεις και συγκεκριμένα: «Πρόγραμμα Αθήνα 2014. Γραμμή επίθεσης στα Λαϊκά Δικαιώματα» με ομιλήτρια την Αφροδίτη Αυγερινού, μέλος ΔΣ ΣΑΔΑΣ. «Δύο δρόμοι για το μέλλον του Ελληνικού», με ομιλήτρια την Αρετή Καραμπούκαλου, πολεοδόμο - χωροτάκτη. «Η προσφορά της Σοβιετικής Αρχιτεκτονικής» με ομιλήτρια την Κέλυ Παπαϊωάννου, μέλος αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ. «Μεταπολεμική Αρχιτεκτονική Εξέλιξη: Αθήνα - Βουδαπέστη» με ομιλητή τον Πραξιτέλη Κονδύλη, αρχιτέκτονα.

Παρεμβάσεις στην ημερίδα θα γίνουν από τον Μάνθο Ιμπριάλο, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, τον Νίκο Μακρόπουλο, από την Επιτροπή Αγώνα αυτοαπασχολούμενων μηχανικών, την Δανάη Γκούμα, μέλος αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ και τον Κώστα Ζιώγα, στέλεχος του ΠΑΜΕ, μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ