Πέμπτη 5 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΜΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
Καταπλακώθηκε από μετατόπιση φορτίου

Τραγικό θάνατο βρήκε χτες το πρωί ο 32χρονος Παναγιώτης Δημητρόπουλος, πατέρας ενός παιδιού, όταν τη στιγμή που οδηγούσε μια νταλίκα, το φορτίο που είχε επάνω μετατοπίστηκε, έπεσε στο κουβούκλιο του οδηγού και κυριολεκτικά τον πολτοποίησε.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά αφού παρέλαβε νταλίκα (ιδιοκτησίας Χρυσανθόπουλου) με διάφορα υλικά (κυρίως προκατασκευασμένα τοιχία, κολώνες, πέδιλα από μπετόν) από εργοστάσιο της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας - τα οποία φαίνεται πως είχαν τοποθετηθεί γρήγορα και πρόχειρα - χρειάστηκε να πατήσει φρένο πριν από μια διασταύρωση. Τότε, μετατοπίστηκε το φορτίο με αποτέλεσμα μια πλάκα βάρους 12,5 τόνων να καταπλακώσει το κουβούκλιο του οδηγού και να το μετατρέψει σε άμορφη μάζα.

Αμέσως μετά το θανατηφόρο «ατύχημα», μέλη της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας, στο τμήμα Υγιεινής και Ασφάλειας. Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ σημειώνει ότι «η εργατική τάξη πληρώνει για άλλη μια φορά με το αίμα της την ανυπαρξία μέτρων ασφαλείας, την εκμετάλλευση και την άθλια κατάσταση στην Υγεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ