Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος

Εκδηλώσεις - συζητήσεις, με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την καπιταλιστική κρίση και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις στην Αθήνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Σήμερα Τρίτη 5 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην Ανω Πετρούπολη, στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ (οδός Δωδεκαννήσου). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Την Κυριακή 10 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. στην Παλατιανή (Ιλιον), στο καφενείο της πλατείας Γοργόνας. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 11 π.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Φυλής (κεντρική πλατεία Ανω Λιοσίων). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Τη Δευτέρα 11 Απρίλη

-- Στις 6.30 μ.μ., στους Αγ. Αναργύρους («Πευκώνας» στην κεντρική πλατεία). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό καφενείο Αγίου Φανουρίου στο Κάτω Ιλιον. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Τρίτη 12 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., εκδήλωση της Αχτίδας Μεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

Την Τετάρτη 13 Απρίλη

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Καματερό, στις εργατικές κατοικίες Γεροβουνού, αίθουσα Θεατρικής Σκηνής «ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ». Θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, Γραμματέας της Αχτίδας Δυτικών συνοικιών της ΝΟ Δυτικού Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη, αίθουσα ΚΑΠΗ (Γραβιάς και Τσακάλωφ). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Μενίδι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ