Κυριακή 17 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Βίκη Αράπη - Καραγιάννη

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής

ICON

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σφραγίζει την αγωνιστική μου πορεία στους κοινωνικούς αγώνες του τόπου μας από τη θέση της εκπαιδευτικού, της βουλευτού και της συναγωνίστριας, στόχος μου είναι η σύγκρουση απέναντι σε προγράμματα της τοπικής διοίκησης που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση, καθώς και ο έλεγχος και η σωστή διαχείριση των κονδυλίων προς όφελος των πολιτών.

Θέλω έμπρακτα να αντισταθώ και να γίνει "ανατροπή" στα προγράμματα περιστασιακής απασχόλησης που προωθούνται στις περιφέρειες. Ως εκπαιδευτικός θέλω να εμποδίσω το διορισμό των εκπαιδευτικών, που σχεδιάζονται να γίνονται σύμφωνα με τη βούληση και την ιδιομορφία των τοπικών δημάρχων, παρακάμπτοντας έτσι την αξιοκρατία και την ισονομία.

Μαζί με τους συντρόφους μου θέλω να υπερασπιστώ και να εμποδίσω την ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων της χώρας μου, καθώς και των Κέντρων Υγείας. Συστρατεύομαι μαζί με τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης", για αλλαγή συσχετισμού της δύναμης του λαού μας, ούτως ώστε να απεγκλωβιστούν από τα κόμματα εξουσίας και τα αναχώματά τους.

Συστρατεύομαι σαν απλή αγωνίστρια μαζί με τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα των συμπολιτών μας και της νεολαίας μας, που πλήττεται απ' την ανεργία και την υποκουλτούρα, για ένα καλύτερο "αύριο"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ