Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Φτηνό πετρέλαιο για το λαό και κατάργηση του ΦΠΑ

Πικετοφορία σήμερα, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία

Πικετοφορία ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση του μνημονίου, μαζί με τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Φλώρινας του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην κεντρική Πλατεία.

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, καλεί το λαό να παλέψει για να μην περάσουν οι αυξήσεις - φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα άλλα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Να εκφράσει την αντίθεσή του σ' αυτές τις πολιτικές και στις κάλπες, στις επικείμενες εκλογές για την τοπική διοίκηση, στηρίζοντας τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Η αύξηση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης - συνολικά οι αυξήσεις στις ήδη υψηλές τιμές - θα οδηγήσει εκατομμύρια εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους στην απόγνωση.

Για την περιοχή μας, ιδιαίτερα, που πλήττεται από βαρύ και παρατεταμένο χειμώνα, η επιβάρυνση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Εκτιμάται ότι η συνολική επιβάρυνση μιας λαϊκής οικογένειας στην περιοχή μας θα είναι - με τους πιο μέτριους υπολογισμούς - πάνω από 1.750 ευρώ. Το ΚΚΕ ζητά να καταργηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης και το ΦΠΑ, δηλαδή φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης για το λαό».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ