Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δραστηριότητες

Σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στα σχολεία της Χωράφας στο Περιστέρι, από τις 9.30 το πρωί, θα περιοδεύσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου θα μιλήσει η Ζωή Σώκου, υποψήφια δήμαρχος Διονύσου στις 7.30 το βράδυ.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, θα περιοδεύσει από τις 10 το πρωί στο 4ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο Βύρωνα. Στις 11 το πρωί θα περιοδεύσει στο Δημοτικό Σχολείο της Αγ. Τριάδας.

ΛΑΜΙΑ: Ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί, στο πολυκατάστημα «Πολιτικός». Ο Τάσος Χρονάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, θα μιλήσει σε σύσκεψη εκπαιδευτικών και γονέων, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του ΕΚ Φθιώτιδας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 6 π.μ. περιοδεία και συνάντηση με τους εργάτες κήπου στο Δήμο Ευόσμου με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ευόσμου - Κορδελιού και στις 9 π.μ. περιοδεία στο πολυιατρείο του ΙΚΑ στον Εύοσμο.

- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στην αγορά του Χορτιάτη με τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη. Στις 7 μ.μ. περιοδεία στο Ανατολικό με τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα.

- Στις 8 μ.μ. σύσκεψη στην Κριθιά με τον Φίλιππο Γεωργουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο Λαγκαδά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ