Τρίτη 27 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα

Με σύνθημα: «Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Η ΚΝΕ η Οργάνωσή μας» πραγματοποιείται στις 7, 8 και 9 Μάη το Συνέδριο της ΚΝΕ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ που πραγματοποιείται στις 7, 8 και 9 Μάη με σύνθημα: «Ο Κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Η ΚΝΕ η Οργάνωσή μας».

Οι Θέσεις της ΚΝΕ για το συνέδριο έχουν κυκλοφορήσει ήδη από τις αρχές του Γενάρη για να ακολουθήσει ένας πλατύς γόνιμος διάλογος με τη νεολαία, όπου αυτή βρίσκεται, με τους νέους με τους οποίους οι νέοι κομμουνιστές συναντήθηκαν στις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες αλλά και εκείνους τους οποίους η Οργάνωση καλεί να πάρουν θέση στους ταξικούς αγώνες που βρίσκονται μπροστά. Παράλληλα, μέσα από τις σελίδες του «Οδηγητή» πραγματοποιείται ο προσυνεδριακός διάλογος.

Συνδιάσκεψη Αθήνας της ΚΝΕ

Με αισιοδοξία για τις μάχες που έρχονται η Οργάνωση Πόλης Αθήνας της ΚΝΕ πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο τη Συνδιάσκεψή της. Λίγο διάστημα μένει από το συνέδριο της ΚΝΕ και η συζήτηση επικεντρώθηκε στον προσανατολισμό που θέτει αυτό, το πώς δηλαδή η Οργάνωση θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο ώστε να μάχεται στο πλευρό του ΚΚΕ, φέρνοντας νέους ανθρώπους κοντά στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Παράλληλα, στις εργασίες της συνδιάσκεψης αποτυπώθηκαν τα θετικά βήματα από τη δουλειά της Οργάνωσης και συνολικά της ΚΝΕ. Αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός και μεταφέρθηκε εμπειρία από τις μάχες που έχουν δώσει οι νέοι κομμουνιστές και κομμουνίστριες της Αθήνας σε όλους τους χώρους. Με την πείρα που δίνει η δράση της Οργάνωσης στους χώρους δουλειάς, κατάρτισης, στα σχολεία, η συμμετοχή στις απεργίες και στις καθημερινές μάχες και με προσανατολισμό τη δουλειά στην εργατική τάξη, στη νεολαία, στην οικοδόμηση οργανώσεων στους χώρους δουλειάς, η συνδιάσκεψη έληξε με ελπίδα και αισιοδοξία για τις μάχες που έρχονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ