Κυριακή 24 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αντίστροφη μέτρηση για την κάλυψη των πλάνων

Τα σφυριά όλων των Οργανώσεων χτυπάνε για την κάλυψη των επιμέρους στόχων

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει ο χρόνος για την ολοκλήρωση της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ στο τέλος του Γενάρη. Σύμφωνα με το «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας, το πανελλαδικό πλάνο της ΚΕ του Κόμματος έχει καλυφθεί σε ποσοστό 85,47%, ενώ ήδη πολλές Οργανώσεις έχουν καλύψει το πλάνο τους ή βαδίζουν σε τροχιά υπερκάλυψης.

Στο χρόνο που απομένει δε χωρούν επανάπαυση, εφησυχασμός και καθυστερήσεις. Αντιθέτως, στο επίκεντρο της προσοχής και του σχεδιασμού των Κομματικών Οργανώσεων τίθενται τα μέτρα για το ξεπέρασμα των όποιων αδυναμιών τυχόν εντοπίζονται, καθώς και μέτρα έτσι ώστε να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες: Να μην πιαστούν απλά οι στόχοι, αλλά να αναπροσαρμοστούν προς τα πάνω, να υπερκαλυφθούν.

Αλλωστε, μπροστά τους, οι Κομματικές Οργανώσεις της πόλης και της υπαίθρου έχουν την ένταση της πολιτικής δουλειάς για την οργάνωση και τον προσανατολισμό των εργατικών κινητοποιήσεων και των αγώνων της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς που μέρα με τη μέρα μαζικοποιούνται. Το ΚΚΕ είναι πάντα δυναμικά «παρών» και στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Η ενίσχυσή του και οικονομικά από την ίδια την εργατιά, την αγροτιά και γενικότερα τα φτωχά λαϊκά στρώματα, είναι όρος για το δυνάμωμα των αγώνων, για την ισχυροποίηση του ίδιου του λαϊκού κινήματος.


Σε ό,τι αφορά στην άμιλλα, στην πρώτη θέση παραμένει η ΚΟ Πελοποννήσου με 116,64% και ακολουθούν η ΚΟ Πειραιά με 104,16% και η ΚΟ Αθήνας με 92,12%. Ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία αποπνέει το γεγονός ότι 19 Νομαρχιακές Επιτροπές έχουν υπερκαλύψει το πλάνο τους ή το έχουν καλύψει σε ποσοστό μεγαλύτερο του πανελλαδικού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ