Τετάρτη 20 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Στα πόστα του αγώνα

Συνεχίζουν στην Πρέβεζα, ετοιμάζονται σε Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία και Γιάννενα

Στο Λούρο της Πρέβεζας παραμένουν για τρίτη μέρα με τα τρακτέρ τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού διεκδικώντας την ουσιαστική ενίσχυση αγροτικού εισοδήματος και την προστασία της παραγωγής τους. Στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών βρέθηκε χτες αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρτας για να εκφράσει τη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα τους, αναδεικνύοντας την ανάγκη κοινής δράσης εργατών και αγροτών απέναντι στην ενιαία αντεργατική - αντιαγροτική επίθεση.

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία του αγροτικού συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα στις 22 Γενάρη και ώρα 10 π.μ στην πλατεία Σαρόκο βρίσκονται οι δυνάμεις της ΠΑΣΥ που απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στους ελαιοκαλλιεργητές κόντρα στις προσπάθειες της κυβέρνησης με τις πλάτες των «γαλαζοπράσινων» συνδικαλιστών στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας να αποπροσανατολίσουν και να αποδυναμώσουν την κινητοποίηση.

Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Γενάρη και στην Αιτωλοακαρνανία στο κόμβο του Κεφαλόβρυσου στις 11 το πρωί με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού που σε ανακοίνωσή της καλεί την φτωχή και μεσαία αγροτιά να στήσουν μπλόκο με τα αγροτικά μηχανήματα στην πολιτική ξεκληρίσματος.

Στα Γιάννενα, η ΠΑΣΥ πραγματοποιεί σύσκεψη στις 24 Γενάρη και ώρα 11 π.μ. στο Ροδοτόπι και διοργανώνει συλλαλητήριο στην Περιφέρεια Ηπείρου στις 26 του μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ