Παρασκευή 8 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Καταγγελίες Κωφίδη

Ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Κωφίδης

Eurokinissi

Ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Κωφίδης
«Νέα "ήθη"» στον Ηρακλή. Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε χθες - σ' έκτακτη συνέντευξη Τύπου - ο Σάββας Κωφίδης. Μίλησε για την εισβολή μελών του ΔΣ μαζί με σωματοδομημένους συνοδούς... και περιθωριακές συμπεριφορές, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό. Το αξιοσημείωτο είναι ότι (ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) δεν είχαν ασχοληθεί - ως οφείλουν - άμεσα η διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ, αθλητικές αρχές (Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ) και αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα.

Ο προπονητής του «γηραιού» ανέφερε ότι «κάποια μέλη του ΔΣ, ο κ. Ζιάκας αν δεν κάνω λάθος και ο κ. Γουίλι, μπήκαν στα αποδυτήρια - χωρίς να το γνωρίζουμε και χωρίς την άδεια τη δική μας, απαξιώνοντας το γενικό αρχηγό, τον τεχνικό υπεύθυνο, τον προπονητή και πάνω απ' όλα την ιστορία του Ηρακλή - με μπράβους. Με έντονο ύφος πήγαν να μιλήσουν στους παίκτες, χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει.

Είναι αντίθετο με μένα, αν υπάρχει μια τέτοια φιλοσοφία, αντίληψη, τακτική για το αθλητικό πνεύμα και για το ποδοσφαιρικό. Εμένα με βρίσκει αντίθετο και σημαίνει ότι περιττεύω. Αυτή είναι η αντίληψη και του γενικού αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου, του Ηλία Πουρσανίδη και του συνεργάτη μου Γρηγόρη Τσινού. Δεν ταιριάζει στον Ηρακλή αυτό, ούτε στους ανθρώπους που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαι έξω από αυτό, εάν αυτή η τακτική και η φιλοσοφία ανήκει στον Ηρακλή, εγώ δεν ανήκω σε αυτό. Αν θα συνεχιστεί αυτό, δε θα είμαι εδώ.

Εάν αυτοί οι άνθρωποι είναι του ΔΣ, εγώ δεν μπορώ να είμαι εδώ. Ηρθα να σας ανακοινώσω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να το αφήσω να διαιωνίζεται. Θα είμαι στην προπόνηση αύριο θα είμαι και στο ματς της Κυριακής και θα περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα. Ηρθαν στο ξενοδοχείο, εκεί γνωριστήκαμε. Και μετά ήρθαν στα αποδυτήρια, η αντίδρασή τους ήταν βίαιη απέναντι στο πρόσωπό μου όταν θελήσαμε να τους βγάλουμε έξω από τα αποδυτήρια. Αν αυτό είναι για το καλό της ομάδας, ας το αποφασίσουν. Ας αποφασίσει ο πρόεδρος αν συνεχίσει έτσι ή αλλιώς».

Να υποβαθμίσει το γεγονός επιχείρησε - με δηλώσεις του στον ρ/σ/ «Αθλητικό Metropolis» - ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Π. Ζιάκας. Μίλησε για «παρεξήγηση» και απέδωσε την κίνησή τους στην «απειρία και την αγωνία» των δύο παραγόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ