Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις

Οι Κομματικές Οργανώσεις συζητούν πάνω σε εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» για ιστορικά, οικονομικά και ιδεολογικά θέματα

Οι παρουσιάσεις βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες από τις Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Αύριο Σάββατο 28/11

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου), η Αχτίδα Υπηρεσιών οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας», με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων (Αρτέμονος 7, Νέος Κόσμος), οι Κομματικές Οργανώσεις του 2ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας» με ομιλητή τον Κώστα Σκολαρίκο, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 62), οι Κομματικές Οργανώσεις 5ου-6ου Διαμερίσματος και Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Β. Ι. Λένιν «Για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση». Θα μιλήσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 29/11

-- Στην αίθουσα Μουσικής (Καραϊσκάκη και Σκύρου), οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου της Νοτιοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Ξυλοτεχνία Περιστερίου (Κωστή Παλαμά και Παρασκευοπούλου), οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου της Νοτιοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ οργανώνουν εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του βιβλίου «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Δευτέρα 30/11

-- Στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κολωνού (Αλεξανδρείας και Λένορμαν) οι Κομματικές Οργανώσεις του 4ου Διαμερίσματος οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Την παρουσίαση θα κάνει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης του Βύρωνα του ΚΚΕ (Χειμάρας και Αϊδινίων) οι Κομματικές Οργανώσεις του Βύρωνα οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Τετάρτη 2/12

-- Στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου) η Αχτίδα Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ οργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Ο αντικομμουνισμός χτες και σήμερα». Θα μιλήσει ο Φάνης Παρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας (οδός Ματζαγριωτάκη), η Αχτίδα Νότιων Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας». Θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης) η Αχτίδα Βορειοανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής και μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ