Τετάρτη 7 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΚΕΛ
Συγχαρητήρια στο ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Επιστολή του ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Αντρου Κυπριανού προς την Αλέκα Παπαρήγα

Συγχαρητήρια στο ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα και επιτυχίες στους νέους αγώνες που έρχονται, εκφράζει ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού, με προχτεσινή επιστολή του προς την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η επιστολή του Α. Κυπριανού έχει ως εξής:

«Αγαπητή συντρόφισσα Αλέκα,

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και εμένα προσωπικά, θα ήθελα να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το χτεσινό εκλογικό αποτέλεσμα (σ.σ. της περασμένης Κυριακής). Το ΚΚΕ, κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατόρθωσε να διατηρήσει τα ποσοστά του, και κατά συνέπεια το ρόλο του ως η βασική δύναμη αντίστασης και πάλης κατά των νεοφιλελεύθερων και αντιλαϊκών πολιτικών.

Με αυτή την ευκαιρία εκφράζω τη βεβαιότητα, ότι οι στενές αδελφικές σχέσεις των δυο κομμάτων θα συνεχιστούν και θα ενδυναμωθούν περαιτέρω στηριγμένες στο κοινό μας όραμα για έναν κόσμο της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης όπου οι εργαζόμενοι και οι λαοί θα είναι οι πραγματικοί αφέντες της μοίρας τους.

Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να διαβιβάσω τις ευχαριστίες του ΑΚΕΛ και του κυπριακού λαού γενικότερα, για τη σταθερή και πολύπλευρη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα του κυπριακού λαού για απαλλαγή από την κατοχή και για επανένωση της Πατρίδας μας στα πλαίσια μια λύσης Δικοινοτικής, Διζωνικής Ομοσπονδίας που θα στηρίζεται στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στις Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου και τα οποία θα γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες όλων των Κυπρίων.

Εύχομαι επιτυχίες στους νέους αγώνες που έρχονται και στην πάλη σας υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων.

Συντροφικά,

Αντρος Κυπριανού, Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ