Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας, προσφέρει στο ΚΚΕ, 3η δόση, για την προεκλογική μάχη, ακόμα 1.000 ευρώ.

-- Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΔΟΥ, κομμουνιστή αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η οικογένειά του προσφέρει για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη.

-- Ο Αγγελος και η Φωφώ Ρεμπή προσφέρουν 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα, μέσω ΚΟ Γαλατσίου, και εύχονται καλή επιτυχία.

-- Ο Νίκος Καϊρέτης, από την Καβάλα, μέσω της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, προσφέρει 1000 ευρώ ενίσχυση για τις προεκλογικές ανάγκες του Κόμματος.

-- Ο γιατρός Νικόλαος Ριζάκος προσφέρει 1000 ευρώ στο ΚΚΕ, για την επιτυχία του Κόμματος στις εκλογές, μέσω ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης.

-- Οι οικογένειες Γ. Φιλιππίδη, Αρ. Φιλιππίδη, Δ. Φιλιππίδη και Αγλαΐας Σούκου, προσφέρουν σαν ενίσχυση στον εκλογικό αγώνα του Κόμματος 800 ευρώ, μέσω Αχτίδας Συνοικιών Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Ο σ. Χρήστος Αναγνώστου προσφέρει για την ενίσχυση του εκλογικού αγώνα του Κόμματος, 1η δόση, 600 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ.

-- Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μαχητής του ηρωικού ΔΣΕ Λύσανδρος Ταμουρίδης προσφέρει, ως δεύτερη δόση, άλλα 600 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα, στη μνήμη όλων των αγωνιστών της Αντίστασης και των ηρωικών μαχητών του ΔΣΕ, που έγραψαν, δίνοντας και τη ζωή τους, το έπος της Αντίστασης και την τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ.

-- Ο Αδάμ Παυλίδης, μέσω ΚΟ Δραπετσώνας, προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα και στη μνήμη των Λένιν - Στάλιν και όλων των κομμουνιστών της Οχτωβριανής Επανάστασης, αλλά και όλων των κομμουνιστών που έφυγαν από τη ζωή.

-- Ο Ζώης Κοτσάφτης προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη, μέσω ΚΟ Νέου Κόσμου.

-- Ο Γιάννης Κανελόπουλος προσφέρει 300 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βριλησσίων.

-- Μέλη της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ν. Σμύρνης προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κέντρου Ν. Σμύρνης, για τον εκλογικό αγώνα.

-- Στις 24 Οκτώβρη κλείνει ένας χρόνος απ' όταν «έφυγε» ο μοναδικός μου αδερφός ΚΩΣΤΑΣ. Στη μνήμη του, για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρω 150 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αγ. Σπυρίδωνα

Βάσω Μανωλίτση

-- Για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ προσφέρω 100 ευρώ, για να βγει το Κόμμα μας πιο δυνατό και ισχυρό για να παλεύει από καλύτερες θέσεις για τις ανάγκες του λαού

Γενοβέφα Ιακωβίδου - Πουλτσίδου, Νάουσα Ημαθίας

-- Στη μνήμη των γονιών μας προσφέρουμε για τις ανάγκες της εκλογικής μάχης 100 ευρώ στο ΚΚΕ

Αποστόλης - Ελένη

-- Η Δέσποινα Ζαφειροπούλου, για την ολοκλήρωση κατασκευής των γραφείων περιοχής Πελοποννήσου προσφέρει 200 ευρώ, σαν δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Λαγανά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ