Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Κεντρικές συγκεντρώσεις με τους υποψήφιους στο Επικρατείας

Ομιλίες σε όλη τη χώρα, όπου θα χαιρετίσουν και οι κατά τόπους υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος

Από δεκάδες συγκεντρώσεις του Κόμματος σε όλη τη χώρα εκπέμπεται το αισιόδοξο μήνυμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις 4 του Οκτώβρη
Από δεκάδες συγκεντρώσεις του Κόμματος σε όλη τη χώρα εκπέμπεται το αισιόδοξο μήνυμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις 4 του Οκτώβρη
Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ θα μιλήσουν στις παρακάτω κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις:

Πέμπτη, 24 του Σεπτέμβρη

-- Στις 8.30 μ.μ.στην Αρτα, στην πλατεία Μονοπωλίου, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Κατερίνη, στον πεζόδρομο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Παρασκευή, 25 του Σεπτέμβρη

-- Στις 8 μ.μ., στη Λιβαδειά, στον πεζόδρομο, θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Γκικόπουλος. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Καλαμάτα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Λίνα Κροκίδη, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Κατσάς.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Φλώρινα, στον κεντρικό πεζόδρομο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Νάουσα, στην πλατεία Καρατάσου, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Καβάλα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Σάββατο, 26 του Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καστοριά θα μιλήσει ο Πασχάλης - Αδάμ Μολυβδάς, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Ικαρία, στον Εύδηλο, θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Κυριακή, 27 του Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λαύριο, στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων, θα μιλήσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.

Δευτέρα, 28 του Σεπτέμβρη

-- Στο Ρέθυμνο, θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανουσάκης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ