Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διαμαρτυρία για τους τραμπουκισμούς και τις αυθαιρεσίες της ΔΑΠ

Περιοδεία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Περιοδεία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έκανε χτες κλιμάκιο στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ, προκειμένου να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του Κόμματος για την εμπλοκή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις διαδικασίες εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών και για τον τραμπουκισμό των στελεχών της εναντίον μελών και στελεχών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

Το πολυμελές κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟΘ του ΚΚΕ και την υποψήφια βουλευτή στην Α' Θεσσαλονίκης Ρένα Τιλικίδου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Π. Καρακολτζίδη και στη συνέχεια έκανε περιοδεία στους χώρους εγγραφής των πρωτοετών.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Π. Καρακολτζίδη, ζήτησε από τη διοίκηση του ΤΕΙ να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη και στελέχη της ΚΝΕ από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και να σταματήσει η εμπλοκή των ΔΑΠιτών και οποιωνδήποτε παρατάξεων στις εγγραφές των πρωτοετών. Υπενθυμίζεται ότι ΔΑΠίτες, την Πέμπτη, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο μέλη της ΚΝΕ στη ΣΕΥΠ, όταν ήταν σε εξέλιξη η εγγραφή των πρωτοετών σπουδαστών. Ο πρόεδρος του ΤΕΙ-Θ πληροφόρησε το κλιμάκιο του ΚΚΕ ότι υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου του ΤΕΙ-Θ που δεν επιτρέπει την εμπλοκή των σπουδαστών στις εγγραφές πρωτοετών. Δεσμεύτηκε, τέλος, ότι η διοίκηση θα εξετάσει το ζήτημα. Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΚΕ έκανε περιοδεία στους χώρους εγγραφών και διαπίστωσε για άλλη μία φορά όχι μόνο ότι η ΔΑΠ κάνει εγγραφές, αλλά και την ανορθόδοξη συμπεριφορά και τον τραμπουκισμό των στελεχών της ΔΑΠ, που έχουν πραγματικά αποθρασυνθεί.

Ανακοίνωση της ΚΟΘ του ΚΚΕ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καταγγέλλει τις επιθέσεις σε βάρος μελών και στελεχών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ. «Το ΚΚΕ, μέσα από αντικομμουνιστικές επιθέσεις, βγαίνει πιο δυνατό και τέτοιου είδους τραμπουκισμοί δε μας πτοούν», σημειώνει η Οργάνωση και υπογραμμίζει ότι καλύτερη απάντηση μπορεί να δοθεί στις επερχόμενες εκλογές με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία να απομονώσουν όλους αυτούς που επιδιώκουν να επαναφέρουν εποχές τρομοκρατίας και βίας απέναντι στο ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ