Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ξεδιπλώνονται συγκεντρώσεις σ' όλη την Ελλάδα

Εχοντας ήδη μπει σε προσυνεδριακή τροχιά μετά τη δημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 18ο Συνέδριό του, οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις πάνω στο κείμενο των Θέσεων, για την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, προβληματισμών, για την κατάθεση τυχόν ερωτημάτων, για να διευκολυνθεί εν ολίγοις η προσπάθεια για το άνοιγμα ενός δημιουργικού διαλόγου ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, συνολικά των εργαζομένων και κάθε άνθρωπο του μόχθου.

Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις στις οποίες τις Θέσεις θα παρουσιάσουν μέλη του ΠΓ της ΚΕ. Συγκεκριμένα:

-- Το Σάββατο 18/10 στις 7 μ.μ., στα Τρίκαλα (αίθουσα του Εργατικού Κέντρου). Η παρουσίαση θα γίνει από την Ελένη Μπέλλου.

-- Τη Δευτέρα 20/10 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (πλατεία Αγοράς). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Σπύρο Χαλβατζή.

-- Τη Δευτέρα 20/10 στο Δημαρχείο Αχαρνών (Μενίδι), στις 6.30 μ.μ.. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Γόντικα.

-- Τη Δευτέρα 20/10 στις 7 μ.μ. στο Βόλο (αμφιθέατρο ΤΕΕ). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.


-- Την Τετάρτη 22/10 στις 12 μ. στα ΤΕΙ Αθήνας, στο αμφιθέατρο Πληροφορικής. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη.

-- Την Τετάρτη 22/10 στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στο Δημαρχείο. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Κώστα Παρασκευά.

-- Την Τετάρτη 22/10 στο Ηράκλειο Κρήτης στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ» του Δήμου Ηρακλείου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Σπύρο Χαλβατζή.

-- Την Πέμπτη 23/10 στις 6.30 μ.μ., στην Καρδίτσα (Δημοτικό Κινηματοθέατρο). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Στέφανο Λουκά.

-- Την Πέμπτη 23/10 στις 12 μ. στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο «Αμφιθέατρο 2 Γενικών Εδρών». Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη.

-- Την Τετάρτη 29/10 στις 7 μ.μ. στην Ηλιούπολη, στο αναψυκτήριο του άλσους «Δημήτρης Κιντής». Η παρουσίαση θα γίνει από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη.

-- Την Κυριακή 2/11 στις 10.30 π.μ., από την Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους). Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Την Κυριακή 2/11 στις 11 π.μ., στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ (απέναντι από ΗΣΑΠ). Η παρουσίαση θα γίνει από την Ελένη Μπέλλου.

-- Την Τρίτη 4/11 στις 7 μ.μ., από την Αχτίδα Δικηγόρων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους). Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Παρασκευάς.

-- Την Τετάρτη 5/11 στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στη Χαροκόπειο Σχολή. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Γόντικας.

-- Την Τετάρτη 5/11 στις 6 μ.μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Παρασκευάς.

-- Την Πέμπτη 6/11 στις 12 μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο «αμφιθέατρο Αρίσταρχος - Φυσικό». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Παρασκευάς.

Επίσης για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Το Σάββατο 18/10

-- Στο Παλαιό Φάληρο, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Αγ. Βαρβάρας 31), με ομιλήτρια τη Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 19/10

-- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Εκπαιδευτικών, στις 10 π.μ., στην Ξυλοτεχνία Περιστερίου, με ομιλήτρια την Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Εκπαιδευτικών, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 20/10

-- Στο Μαρούσι, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο (Βασιλίσσης Σοφίας 9), με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ.

-- Στο Θεατράκι Χηλής, στη Καλαμαριά.

-- Στους Δικηγόρους, στη Θεσσαλονίκη.

-- Στους ΕΒΕ, στη Θεσσαλονίκη.

-- Στην Κατερίνη.

-- Στις Σέρρες.

-- Στη Βέροια.

Την Τρίτη 21/10

-- Στις Αρχάνες Ηρακλείου στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, με ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 22/10

-- Στη Δάφνη, στις 6.30 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ (Βύρωνος & Αλεξάνδρας), με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 12 μ., στο αμφιθέατρο «Σάκης Καράγιωργας», με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της ΚΕ.

-- Στην ΑΣΟΕΕ, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Α', με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.

-- Στη Νέα Σμύρνη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλ. Νέας Σμύρνης), με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ.

-- Από τις κομματικές οργανώσεις Κέντρου της Αχτίδας Εκπαιδευτικών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους) στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στα Ανω Λιόσια, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Ανω Λιοσίων, με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Γ. Γκιόκα.

-- Στο Κιλκίς.

-- Στη Νιγρίτα.

-- Στη Νάουσα.

-- Στα Γρεβενά.

-- Στην Ανατολική Υπαιθρο, στο Θερμαϊκό.

-- Στο Ρέθυμνο Κρήτης στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Δήμο Καζαντζάκη Ηρακλείου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πεζά) με ομιλητή τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 23/10

-- Στην Πεύκη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου (Χρ. Σμύρνης και Ρ. Φεραίου), με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος του γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στη Νομική Σχολή, στη 1 μ.μ., στο «αμφιθέατρο Οικονομίδου», με ομιλητή τον Π. Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων 203, με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στη Γεωπονική Σχολή, στις 12.30 μ.μ., στο «Αμφιθέατρο Σιδερή», με ομιλήτρια τη Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ.

-- Στην περιοχή Αποκόρωνα Χανίων στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρμένων, με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 24/10

-- Στην Καστοριά.

-- Στην Κομοτηνή.

Το Σάββατο 25/10

-- Στο Ροδολίβος Σερρών.

Την Κυριακή 26/10

-- Στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

-- Στη Θάσο.

Την Τετάρτη 29/10

-- Στο Ελληνικό, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ.

Την Πέμπτη 30/10

-- Από την Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους) στις 5.30 μ.μ., με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ