Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προετοιμασίες για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Με όλες τις δυνάμεις, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τη μάχη της ψήφου, δουλεύουν για την επιτυχία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης που θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Μέσα από κάθε περιοδεία και εξόρμηση, τις συγκεντρώσεις και τις συζητήσεις στους χώρους δουλιάς και κατοικίας, καλούν τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, να συμμετέχει στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Από την Πλατεία Αριστοτέλους να στείλει μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ. Με πανό και προκηρύξεις, με τις αφίσες, σε κάθε γωνιά του νομού, απευθύνονται παντού. Και σε αυτούς που δε συμφωνούν με το ΚΚΕ στο σύνολο των θέσεών του, αλλά έχουν αηδιάσει και απογοητευτεί με την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Καλούν την εργατιά, την αγροτιά, τα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, να δώσουν μαζικά το «παρών» στο προσκλητήριο που απευθύνει το ΚΚΕ. Στις 16 Σεπτέμβρη στην κάλπη και την επόμενη μέρα μαζί στον αγώνα για να αλλάξουνε το μέλλον.

  • Η Αλέκα Παπαρήγα, στη συνέχεια, τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ και στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στη ΔΕΘ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ