Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΣΕΑ ΕΒΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Αριστοτέλους

Αύριο, στις 6.30 μ.μ. το αγωνιστικό ραντεβού

Χιλιάδες εργαζόμενοι, αγρότες και ΕΒΕ, νέοι και νέες, αναμένεται αύριο Σάββατο να δώσουν αγωνιστικό ραντεβού στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους. Εργάτες, απολυμένοι από τα κλειστά εργοστάσια της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Νάουσας, αγρότες που βρίσκονται αντιμέτωποι με το βίαιο ξεκλήρισμα, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι που ζουν με το φόβο του λουκέτου, οι νέοι που οδηγούνται σε ζωή χωρίς δικαιώματα, θα είναι αύριο εκεί: στο μέτωπο της ταξικής πάλης!

Οι ταξικές δυνάμεις κορυφώνουν τις περιοδείες σε χώρους δουλιάς, στις συνοικίες και τα χωριά και μεταφέρουν πρόσωπο με πρόσωπο το κάλεσμα της λαϊκής αφύπνισης και αντεπίθεσης. Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Τετάρτης, τα στελέχη του ΠΑΜΕ Γ. Πέρρος, Θ. Κούτρας και Σ. Ζαριανόπουλος, περιόδευσαν στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Πυλαία.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους, ενωμένοι και με προμετωπίδα το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, να στείλουν από την πλατεία Αριστοτέλους μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αυταπάτες, τόνισαν. Να μην υπογράψουν λευκή επιταγή σ' αυτούς που ευθύνονται για την ανασφάλιστη εργασία, για τις 8μηνες και 12μηνες συμβάσεις, που τρομοκρατούν και προσπαθούν να καταστείλουν το κίνημα: «Ηρθε η ώρα ο εργαζόμενος να εμπιστευτεί τη δύναμή του. Στις 8 Σεπτέμβρη μαζί με το ΠΑΜΕ, αλλά και στη συνέχεια στις 16 του Σεπτέμβρη να δείξουμε ότι αντιδρούμε, να τρομοκρατήσουμε το δικομματισμό αποδυναμώνοντάς τον», είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Κούτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ