Τρίτη 20 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Δεν τους χαρίζουμε το μέλλον μας!

Κατάμεστο από νιάτα το κλειστό στα Πατήσια το περασμένο Σάββατο

Κατάμεστο, γεμάτο νιάτα, ζωντάνια και ελπίδα, το γήπεδο του Σπόρτιγκ όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η προεκλογική συγκέντρωση νεολαίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Χιλιάδες νέοι και νέες με τη μαζική και μαχητική παρουσία τους δήλωσαν: «Την επόμενη μέρα ΚΚΕ δυνατό για το λαό. Δεν τους χαρίζουμε το μέλλον και τα όνειρά μας»!

Μαθητές, φοιτητές, νέοι στην Κατάρτιση, νέοι που αναζητούν δουλειά, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν από νωρίς να φτάνουν στο γήπεδο, κατηφορίζοντας από την Πατησίων προς το Σπόρτιγκ ή ανηφορίζοντας από το σταθμό του Αγίου Ελευθερίου.

Ο δρόμος που οδηγούσε στο γήπεδο ήταν στολισμένος με τα κόκκινα λάβαρα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και παρέες νέων έπαιρναν τη θέση τους στις κερκίδες, όταν ακόμα τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες, που ενώνουν τις φωνές και τις μουσικές τους με αυτή τη νεολαιίστικη συγκέντρωση, δοκίμαζαν τους ήχους τους κι έδιναν μια μικρή γεύση για τη συναυλία που θα ακολουθήσει τη συγκέντρωση.

Για το στολισμό του γηπέδου επιλέχτηκαν μερικά από τα έξυπνα stickers που μπορεί να βρει κανείς στη νέα ιστοσελίδα της ΚΝΕ για εκλογές, όπως:

«ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν στο πώς θα πληρώνεις το χρέος που δεν δημιούργησες».

«Ενα είναι το προαπαιτούμενο για να την παλέψουμε την επόμενη μέρα: Δυνατό ΚΚΕ».


«Στα ίδια αδιέξοδα από άλλο δρόμο ή στο δρόμο για τη διέξοδο;»

«Λύση μέσα στην ΕΕ; Σκέψου έξω από τα όρια του συστήματος».

Mια μεγάλη προσυγκέντρωση της ΚΝΕ σχηματιζόταν έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό και άρχισε να ανηφορίζει προς το γήπεδο, για να πάρει τη θέση της στο κάτω μέρος του. Καθώς έμπαιναν στο γήπεδο, από τα μεγάφωνα ακούγονταν διαρκή καλέσματα για την εξόρμηση με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» την επόμενη μέρα, για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κόμματος την Πέμπτη στο Σύνταγμα, για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τις εκλογές με το ψηφοδέλτιο στο χέρι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο πλατιά, να μεταφέρουμε το σύνθημα «ΚΚΕ ισχυρό παντού - δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού».

Στις 7 το απόγευμα, το γήπεδο ήταν γεμάτο πια από νέους που ανέμιζαν τις κόκκινες σημαίες και βροντοφώναζαν: «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», για να υποδεχτούν στο βήμα τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Αρκετά! Δεν τους χαρίζουμε τα χρόνια μας! Τώρα δυνατό ΚΚΕ» ήταν το σύνθημα που «αγκαλιάστηκε» στο κατάμεστο, από χιλιάδες νέους και νέες, γήπεδο του Σπόρτιγκ.





Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ