Σάββατο 29 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να απαντήσει ο εργαζόμενος λαός

«Ο εργαζόμενος λαός να απαντήσει στην αντιλαϊκή επίθεση με την οργάνωση της πάλης του και ισχυρό ΚΚΕ». Με το πρόταγμα αυτό η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει περιοδείες σε χώρους δουλειάς, μεταξύ των οποίων και οι παρακάτω:

  • Τη Δευτέρα, 1/12

-- Στις 10 π.μ. στην «ALPHA BANK», στη Λ. Αθηνών, με τον Π. Κατηφέ, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο «METROPOLITAN», με τον Χρ. Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν ακόμα από τις τοπικές κομματικές Οργανώσεις στο εργοστάσιο «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ», στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, στο πολυκατάστημα «PRAKTIKER» και στο Νυχτερινό Λύκειο. Στις εταιρείες «Αντωνόπουλος» και «ΡΟΗΣ», σε παιδικούς σταθμούς και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου. Στους παιδικούς σταθμούς Αγίας Βαρβάρας και στη Φαρμακοβιομηχανία «SPECIFAR». Στα υπεραστικά λεωφορεία, στα ΕΛΤΑ, στη φαρμακοβιομηχανία «ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ», στη «Γενική Εκτυπωτική», σε τράπεζες, στη ΔΟΥ, στο πολυκατάστημα «HONDOS», στο κατάστημα «Κωτσόβολος», στην εταιρεία «ΓΙΩΤΗΣ» στο Περιστέρι.

  • Την Τρίτη, 2/12

-- Στις 7 π.μ. στους εργάτες του Δήμου Πετρούπολης θα περιοδεύσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. στην τεχνική εταιρεία «ΟΤΜ» ο Γ. Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Ακόμα περιοδείες θα γίνουν σε δημοτικά σχολεία, ΔΟΥ, Κέντρο Υγείας, τράπεζες, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας, σε καταστήματα του Περιστερίου. Στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στη διεύθυνση Κήπων, στο Βουγιουκλάκειο ίδρυμα, στο απογευματινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ