Τετάρτη 9 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Για αίσιο τέλος με Κασάμι πάει ο Ολυμπιακός

Μετά την επίσημη απόκτηση των Γάλλων Αμπιντάλ, Ντοσεβί, αλλά και τη συμφωνία με τον συμπατριώτη τους Μαζουακού, ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμη συμφωνία για την ενίσχυσή του, ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτή αφορά στη συνεργασία με τον Ελβετό Παϊτίμ Κασάμι, που δείχνει μετά από αρκετές αναποδιές να φθάνει στην ολοκλήρωσή της. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας εδώ και ένα μήνα, ωστόσο τις τελευταίες 15 μέρες τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν σε ναυάγιο. Εντούτοις, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θέμα με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις σύντομα.

ΠΑΟ: Μπορεί οι συζητήσεις του «τριφυλλιού» με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο να έχουν προχωρήσει, ωστόσο η στάση του ίδιου του παίκτη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Ο πορτιέρο των «πρασίνων» δηλώνει πως θα συναινέσει σε μια πιθανή μεταγραφή μόνο εάν υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι θα έχει ευκαιρίες στη νέα του ομάδα. Την ίδια ώρα, με απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας στο Γκνιεβίνο, αφού ο Μλάντεν Πέτριτς εγκατέλειψε το πρόγραμμα, επειδή αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του και αποχώρησε από το τελευταίο μέρος της προπόνησης.

ΠΑΟΚ. Μετά από σχεδόν μία βδομάδα δοκιμασίας, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μυστακίδης, βρίσκεται πλέον κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αφού δείχνει ότι έπεισε το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου, ώστε να εισηγηθεί την απόκτησή του. Εξάλλου, χτες παρουσιάστηκε και επίσημα ο Ρουμάνος αμυντικός Ράζβαν Ράτς που είχε έρθει εδώ και ένα μήνα σε συμφωνία με το «Δικέφαλο».

ΕΠΟ: Μιλώντας, μεταξύ άλλων, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4» ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής τόνισε ότι η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει καμία θέση στην εκδίκαση από το Ανώτατο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ