Πέμπτη 8 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
Να αντιπαλέψουμε την ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική

Στην υπηρεσία του Κτηματολογίου στη Θεσσαλονίκη περιόδευσε χτες το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

MotionTeam

«Εχουμε υποχρέωση σε μας τους ίδιους και στα παιδιά μας να βάλουμε πλάτη στην κρίσιμη πολιτική αυτή μάχη, για την ενίσχυση του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης", ώστε άμεσα να αναγεννηθεί μια ορμητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση που θα συμβάλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, κυρίως όμως για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών». Τα παραπάνω σημείωσε ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλώντας στους εργαζομενους στην υπηρεσία του Κτηματολογίου στη Θεσσαλονίκη, όπου περιόδευσε χτες το πρωί.

Αναφερόμενος στα όσα υπόσχονται οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών, ο Γιάννης Ζιώγας σημείωσε ότι «δεν περιέχουν κόκκο αλήθειας οι θέσεις των άλλων συνδυασμών που ισχυρίζονται πως θα μετατρέψουν την Περιφέρειά μας σε "φιλολαϊκή όαση", ότι δήθεν θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, θα ανοίξουν εργοστάσια και θα αντιμετωπίσουν τα λαϊκά προβλήματα.

Λέμε συγκεκριμένα, πρώτα απ' όλα για τους συνδυασμούς που στηρίζονται από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, ότι, από τη στιγμή που στηρίζουν την ΕΕ και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου ή την "περιφερειακή πολιτική" που συνδέεται και με τον "Καλλικράτη", θα κινηθούν υποχρεωτικά στην πεπατημένη των προηγούμενων διοικήσεων.

Για να διεκδικήσεις μαζί με το λαό, απαιτείται να αντιπαλεύεις το βάρβαρο δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, την ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική, τα μεγάλα συμφέροντα».

Κάλεσε τους εργαζομένους να συστρατευτούν με το ΚΚΕ στο μόνο δρόμο που οδηγεί σε ελπιδοφόρα για το λαό προοπτική. Να συστρατευτούν στον αγώνα για αποδέσμευση από την ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία, γιατί έβαλε και βάζει το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες. Για μονομερή διαγραφή του χρέους, γιατί δεν το δημιούργησαν οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες. Για κοινωνικοποίηση των οικονομικών εργαλείων, του πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι, με το λαό στην εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ