Πέμπτη 8 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου (σιντριβάνι) θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Β. Μαρούπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 12 μ. στο κατάστημα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο Ελληνικό ο Θ. Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Καισαριανής θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και ο Ηλ. Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 9.30 π.μ., στο σχολικό συγκρότημα Ευκλείδης και στις 12 το μεσημέρι στο Μηχανουργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου Πεύκων, θα μιλήσει ο Μπ. Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., στον Παλιό σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη θα περιοδεύσει ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας. Στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη με καθηγητές σε μουσικά ωδεία.

-- Στις 6 μ.μ., στην αγορά της Φράγκων θα περιοδεύσει ο Γιάννης Δελής.

Στη Δυτ. Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, θα περιοδεύσουν το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βήττας και η υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης Χάρις Λαμπαδά.

-- Στο Εμπόριο και την Αναράχη θα περιοδεύσουν το απόγευμα ο Γιάννης Βήττας και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

Στην Αν. Μακεδονία - Θράκη

Αύριο, Παρασκευή

-- Στο Θεολόγο, στις 8.00 μ.μ. θα μιλήσει ο Νίκος Χρυσάφης, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στο Αγναντερό, στις 7 μ.μ. και στην Κρανιά, στις 8 μ.μ., με ομιλητές τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Λ. Γιώτη, υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου.

-- Συγκέντρωση στον Αγιο Νικόλαο, στις 9.30 μ.μ., με τους Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας και τον Αστ. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στην Αιγάνη, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Μπίκα, υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών.

-- Συγκέντρωση στο Λουτρό, στις 7.30 μ.μ. και στον Κέδρο στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σωτ. Στουρνάρα, υποψήφιο δήμαρχο Σοφάδων Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στους Γοργοβίτες στις 7.30 μ.μ. και στο Μάρκο στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Α. Πουλυγένη, υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στο Μάμαλη, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

-- Περιοδεία στον Αγιο Βησσαρίωνα, στις 8 μ.μ. και στην Πύλη, στις 8.30 μ.μ., με τον Αποστόλη Ζάχο, υποψήφιο δήμαρχο Πύλης Τρικάλων.

Αύριο, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση στο Μαυρομάτι, στις 7.30 μ.μ. και στη Γελάνθη στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τους Αστ. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας και τον Λ. Γιώτη, υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου Καρδίτσας.

Σε Ζάκυνθο - Κεφαλονιά

Σήμερα, Πέμπτη

-- Περιοδεία στα Ομαλά στις 8 μ.μ. με τον Ν. Γκισγκίνη, υποψήφιο δήμαρχο Κεφαλονιάς.

-- Συγκέντρωση στα Μαντζαβινάτα (στο καφενείο), στις 8 μ.μ., με τον Δ. Μαντζουράτο, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Αύριο, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση στη Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ηπειρο

Σήμερα, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων. Θα μιλήσουν η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Ολυ Τσουμάνη και ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών Τ. Τασιούλας.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Πέμπτη

-- Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μ. Συντυχάκης στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στο καφενείο του Ανωγειανού στην περιοχή Καμαράκι.

Αύριο, Παρασκευή

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Ορφανός θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο της Σητείας. Στις 11.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ στον Αθερινόλακκο, στη 1 μ.μ. στον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Παλαιόκαστρο Λασιθίου.

Στη Στερεά

Σήμερα, Πέμπτη

-- Ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας στις 10.00 π.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας. Στις 11.00 π.μ. με το ΤΕΕ, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας, Τάσο Χρονά.

-- Στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις εκλογές, στις 20.00, στην πλατεία Λαού στην Αμφισσα, θα μιλήσουν ο Δρόσος Τσελές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας και ο Γ. Ιωσηφίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.

Αύριο, Παρασκευή

-- Σε συγκέντρωση στα Βασιλικά, στις 20.00, θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

-- Στη Λιλαία, στις 20.30, θα μιλήσει ο Γιώργος Ιωσηφίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ