Παρασκευή 21 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σημερινές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι ΟΒ της ΚΝΕ στο Φυσικό, το Μαθηματικό και το Βιολογικό Αθήνας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις της πολιτικής της ΕΕ στην Ανώτατη Εκπαίδευση και την έρευνα. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Φυσικού «Αρίσταρχος». Ομιλήτρια: Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Υγείας ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Υγεία στο στόχαστρο ΕΕ - μονοπωλίων. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 2.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΠΑΘΑΝ στην Ιατρική. Ομιλητής: Ηλίας Σιώρας, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης διοργανώνει εκδήλωση στην Κομοτηνή, με θέμα «Ουκρανία... οι εξελίξεις μυρίζουν μπαρούτι», στις 7.30 μ.μ., στο τμήμα παρευξείνιων χωρών (αίθουσα 1, στην παλιά Νομική). Ομιλητής: Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του ΚΚΕ. θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ για το θρυλικό αγώνα της Ντιναμό Κιέβου εναντίον των ναζί της Γερμανίας «The deathmatch, Dynamokyiv vs the Nazis».

Η Οργάνωση Τρικάλων διοργανώνει σύσκεψη με μαθητές ΕΠΑΛ στις 5:30 μ.μ., στο καφέ «Brake». Ομιλητής: Λευτέρης Μπράτης, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ