Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
Κινητοποίηση για απολυμένη συνδικαλίστρια

Κινητοποίηση για την επαναπρόσληψη της εργαζόμενης συνδικαλίστριας, που είναι και μέλος της διοίκησής του, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας στην επιχείρηση «Δασύλλιο - Taste and style ΕΠΕ», στην Πάτρα. Μάλιστα, το συνδικάτο υπογραμμίζει πως η συνδικαλίστρια, που εργαζόταν ως μαγείρισσα στη συγκεκριμένη επιχείρηση, απολύθηκε επειδή είχε συνδικαλιστική δράση και συμμετείχε στην τελευταία απεργία, στις 16/7/2013.

Καταγγέλλει επίσης: «Η εργοδοσία δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχίζει να απολύει εργαζόμενους, να προσλαμβάνει άλλους στη θέση τους. Αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους σαν αναλώσιμα με σκοπό να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στο χώρο δουλειάς, για να μη σηκώσει κεφάλι κανένας εργαζόμενος, να μην έχει δικαιώματα. Δεν θα τους περάσει!». Γι' αυτό θα συνεχίσει τη δράση του ενημερώνοντας πλατιά τους εργαζόμενους της πόλης με εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς.

Σημειώνει σε ανακοίνωσή του: «Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα η εργατική τάξη, στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, όλος ο λαός, να βάλουμε εμπόδιο και να σταματήσουμε την τρομοκρατία και την αυθαιρεσία που θέλει να μας επιβάλουν η μεγαλοεργοδοσία, τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές. Να μη δεχτούμε τα παιδιά μας να δουλεύουν σε συνθήκες εργασίας απαράδεκτες και με μισθούς πείνας. Είναι χρέος όλων μας να αντισταθούμε σε αυτή την κατάσταση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ