Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αντιδράσεις για τα νέα μέτρα

Την άμεση αντίδραση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος συναντούν τα τελεσίγραφα του ΔΝΤ και της Κομισιόν για νέα πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα.

Η Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου «να οργανώσουμε καλύτερα την πάλη που θα ανατρέψει την πολιτική των μονοπωλίων. Να στήσουμε σε κάθε χώρο δουλειάς Σωματειακές Επιτροπές, να φτιάξουμε τη δική μας Συμμαχία που θα αντισταθεί στην αντεργατική λαίλαπα κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ. Δε θα αφήσουμε να υποθηκεύσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας για να σωθούν τα κέρδη των αφεντικών μας. Μόνη επιλογή μας ο ταξικός αγώνας που σαν στόχο έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας».

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Τα νέα μέτρα που έρχονται είναι απαίτηση του ΔΝΤ, αυτά θα εφαρμόσει η κυβέρνηση, αυτή είναι η ανάπτυξη που μας έχουν τρελάνει τόσο καιρό, αυτή είναι η νέα Ελλάδα που υπόσχεται η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην εργατική τάξη και τα παιδιά της. Κανένας φόβος, Kαμία υποταγή, Εμείς έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας για να αντισταθούμε σε όλα αυτά που ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας, εμείς πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για συνολικότερες ανατροπές στο επίπεδο της πολιτικής και της οικονομίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ