Πέμπτη 4 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Πέμπτη

Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνικής Θεσσαλονίκης, 3 μ.μ., στην πτέρυγα των Τοπογράφων, θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο των Κατασκευών, οι Θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Σωτήρης Αβραμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΟΒ ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο, 7 μ.μ., στην αίθουσα «Λήδας Τασοπούλου» (πανεπιστήμιο), θέμα «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την Παιδεία και για την ανασύνταξη του φοιτητικού κινήματος». Ομιλητής Γιάννης Τεφάνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

ΟΒ ΣΕΥΠ Λάρισας, θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και οι Θέσεις του ΚΚΕ. Ο ρόλος των αποφοίτων από τις σχολές Υγείας». Ομιλητής Χάρης Μπαρός, μέλος Αχτιδικής Επιτροπής εργατών Λάρισας του ΚΚΕ.

ΟΒ ΣΔΟ Λάρισας, θέμα «Καπιταλιστική κρίση: Ενσωμάτωση ή ανατροπή. Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Ομιλητής Χρήστος Κουβέλας, μέλος Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

ΟΒ Νομικής Κομοτηνής, 7 μ.μ., στο «ΣΤΕΚΙ» (περιοχή Φρουρίου), θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι Θέσεις του ΚΚΕ. Ομιλητής Αργύρης Μπαλέρμπας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ