Τρίτη 12 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Επιχειρούν να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν

Με «Δούρειο ίππο» την καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων σε ένα τμήμα των παραγωγών βιομηχανικού ροδάκινου, επιχειρεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να δημιουργήσει ψευτοεντυπώσεις και κλίμα αποπροσανατολισμού και διάσπασης, στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Χτες, λίγο μετά την αρνητική απάντηση της κυβέρνησης για συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφιμών Αθ. Τσαυτάρης, έσπευσε να ανακοινώσει ότι ξεκινάει από σήμερα η καταβολή 12 εκατ. ευρώ σε 5.000 περίπου παραγωγούς για 2 εταιρείες, μέσω δανείου από την Τράπεζα Πειραιώς - ΑΤΕ. Ομως, αυτό δε λύνει το πρόβλημα, αφού το σχετικό ποσό καλύπτει περίπου το 15% της παραγωγής βιομηχανικού ροδάκινου, που πήγε για κομπόστα και αφορά 48.000 τόνους από 310.000 τόνους, ενώ απλήρωτη παραμένει και η παραγωγή άλλων 130.000 τόνων που πήγε για χυμό και κατάψυξη (κυβάκια).

Επίσης, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Χαρακόπουλος θα έχει συνάντηση με εκπρόσωπους του μπλόκου της Κουλούρας Ημαθίας, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρόεδρος της υποτιθέμενης διοίκησης της ανύπαρκτης ΓΕΣΑΣΕ Θ. Παπακωνσταντίνου, και οι οποίοι απουσίαζαν από τη συνάντηση των εκπροσώπων των υπόλοιπων μπλόκων στη Νίκαια την περασμένη Κυριακή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ