Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Συνέχεια σε Φάληρο και Ριζούπολη

Mε δυο ακόμα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 4η φάση του Κυπέλλου, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Πειραιά και Ριζούπολη όπου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού - Καβάλας (20.00, «OTE Sports 3») και Απόλλωνα Σμύρνης - Πανθρακικού (17.00, «OTE Sports 3»). Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν τη φάση τα παιχνίδια είναι διπλά και θα ακολουθήσουν ρεβάνς.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός, εν μέσω μεταγραφικών σεναρίων για παίκτες που... έρχονται ή φεύγουν (χτες υπήρξε η φήμη για συμφωνία Τζεμπούρ με την Μπεσίκτας), θέλει να βάλει από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης επιδιώκοντας τη νίκη με σκορ ασφαλείας, αλλά και την καλή εμφάνιση, αφού το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί αρκετές επικρίσεις για την απόδοσή τους.

Στη Ριζούπολη ο πρωτοπόρος της Β' Εθνικής Απόλλωνας Σμύρνης θέλει να συνεχίσει στο ίδιο νικηφόρο σερί υποδεχόμενος τον Πανθρακικό, που έχει πάρει σημαντικές ανάσες όσον αφορά το στόχο της παραμονής, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις του τον έχουν φέρει στην 8η θέση της βαθμολογίας στη Σούπερ Λίγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ