Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΑΛΚΕ
Για το καλό ξεκίνημα

Απέναντι στη Σάλκε, ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιπαραβάλει τη δύναμη που λαμβάνει από την έδρα του και τους οπαδούς του. Αυτό υποστήριξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, χτες, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (21.45 ΝOVA SPORT 2) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο «Καραϊσκάκης». «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι για να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα», πρόσθεσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, ο οποίος έθεσε στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την 11άδα του αγώνα. Ακόμη και σε ερώτηση που δέχτηκε, απλώς απάντησε ότι θα αγωνιστούν όσοι είναι στην καλύτερη κατάσταση.

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδια από αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Ενα καλό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο, γιατί θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στη διοργάνωση», είπε για τη σημερινή αναμέτρηση.

Για το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι Μανιάτης και Κοντρέρας:

«Ολοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι πιθανό να ξεκινήσουν. Θα αρχίσουν αυτοί που είναι καλύτεροι αυτοί τη στιγμή θα μπορούν να προσφέρουν στο παιχνίδι»

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός της Σάλκε Χ. Στέφενς δηλώνει: «Παίζουμε σε μια θερμή ατμόσφαιρα, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Αυτό θα μας κάνει να παίξουμε ακόμη εντονότερο ποδόσφαιρο. Πρέπει να θωρακίσουμε την άμυνά μας».

Στο άλλο ματς της πρεμιέρας του ομίλου, η Μονπελιέ θα υποδεχτεί την Αρσεναλ (NOVA SPORT 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ