Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα αληθινά «πιράνχας» είναι οι καπιταλιστές...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ όμως αυγουστιάτικα! Χωριά των Τρικάλων έχουν λέει πρόβλημα με αγέλες αγριογούρουνων που βολτάρουν στις πλατείες ενώ στον ποταμό Εβρο βρέθηκε ένα ...πιράνχας!

Τα νέα δεν είναι ανησυχητικά, απλά παράξενα. Γιατί τι να σου κάνουν τα ζωάκια; Δεν είναι το πρόβλημα αυτής της χώρας.

Εχουμε άλλα «πιράνχας» εδώ, πολύ πιο επικίνδυνα, αυτά που σκέφτονται να πέσουν ομαδικά και να εξαφανίσουν τα δικαιώματα του λαού.

Κι όσο για την υποτιθέμενη «κοινωνική ευαισθησία» τους, σας βεβαιώνουμε ότι είναι πολύ πιο «χοντρόπετσοι» από τα αγριογούρουνα.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ «ΦΙΛΕΤΟ» γης καίγεται στην Αρκαδία. Ενα ακόμη δάσος ετοιμάζεται να γίνει οικόπεδα και καλή ευκαιρία για διαφόρων ειδών «επενδύσεις». Κατά τα άλλα κηρύχθηκε ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εννοείται φυσικά ότι η αστυνομία κάνει τεράστιες προσπάθειες για τον εντοπισμό τυχόν εμπρηστών και όλα τα σχετικά.

Ομως όταν έχεις κυβερνήσεις που νομοθετούν το να αλλάζει η χρήση της γης και κάνουν την καταπάτηση δασών νόμιμη, ενώ στην συνέχεια αποψιλώνουν συστηματικά τις υπηρεσίες πυρόσβεσης, πόσο σημαντικό είναι να βρεις τους φυσικούς αυτουργούς;

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ τόσο πολύ οι «στενοί συνεργάτες» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, να διαρρεύσουν ότι από το κόμμα τους στηρίζεται ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Στουρνάρας;

Πιστεύουν ότι δεν το έχουμε αντιληφθεί; Νομίζουν ίσως ότι ...φοβόμαστε για το αντίθετο; Τους βεβαιώνουμε πως δεν αγχωθήκαμε ούτε στιγμή.

Προφανώς και τον στηρίζουν, αφού συνολικά στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Κι όχι μόνον αυτό αλλά την συνδιαμορφώνουν. Πάντα προς χάρη του ... «ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας».

Αλλωστε αυτό είναι το «μεγάλο παραμύθι» και δεν μας το πουλάνε μόνο τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ