Σάββατο 14 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να ανακόψει το δρόμο της κυβέρνησης

-- Με βάση το προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης, τις προγραμματικές δηλώσεις που ακούσαμε προχθές, θεωρείτε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει δρόμο μπροστά της, θα διανύσει την 4ετία;

-- Εμείς θέλουμε ο λαός να ανακόψει το δρόμο της, με την έννοια να αντισταθεί στα μέτρα που παίρνονται και έχει αξία να τον ανακόψει για συγκεκριμένο λόγο. Κοιτάξτε, είναι ένα θέμα, ίσως είναι νωρίς να τοποθετηθούμε αν αυτή η κυβέρνηση θα είναι βιώσιμη 4ετίας ή αν θα γίνει και ανασύνθεση μέσα απ' το ίδιο το Κοινοβούλιο. Είναι λίγο νωρίς.

Αυτό που εμείς λέμε είναι ότι ο λαός στη δεύτερη εκλογική μάχη έκανε ένα βήμα πίσω με την ψήφο. Δεν το λέμε αφ' υψηλού, έτσι είναι, τι να κάνουμε; Το κατά του μνημονίου έγινε μετά αναδιαπραγμάτευση. Εκανε ένα βήμα πίσω. Βεβαίως, για να το ξεκαθαρίσω, δε θα πούμε ποτέ στο λαό, καλά να πάθει. Δεν επιτρέπεται κομμουνιστής να έχει αυτή την στάση. Αλλά του λέμε και απ' την άλλη μεριά, ότι δε σημαίνει επειδή ψήφισες έτσι πρέπει να αισθάνεσαι και συνένοχος. Οποτε καταλάβεις ότι πρέπει να παλέψεις να το κάνεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ