Παρασκευή 15 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Λίλα Καφαντάρη

Ηθοποιός, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην περιφέρεια των Κυκλάδων

«Την επομένη των εκλογών θα αρχίσει νέος κύκλος δεινών για το λαό.

Το καπιταλιστικό σύστημα σαπισμένο και ανθρωποφάγο όσο ποτέ, θα επιδιώξει να ολοκληρώσει με τη μεγαλύτερη βαρβαρότητα την πορεία προς την απόλυτη εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Δεν έχει άλλο τρόπο να βγει απ' τη βαθιά του κρίση, αλλά και να ετοιμαστεί για την επόμενη φάση της ανάκαμψης, έχοντας δημιουργήσει ήδη έναν στρατό φτηνής εργασίας, για να εξυπηρετήσει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Ομίλων στην παγκόσμια αρένα της καπιταλιστικής οικονομίας.

Ζούμε έναν οικονομικό πόλεμο χωρίς έλεος, έχοντας ήδη από καιρό στρωθεί το χαλί και για στρατιωτικό.

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ επιτίθεται στην ΕΡΓΑΣΙΑ με λύσσα.

Τα μνημόνια επιταχύνουν, λόγω κρίσης, τα μέτρα που είχαν αποφασίσει πριν 20 χρόνια στη συνθήκη του Μάαστριχτ, ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ.

Οι αντιμνημονιακές κορόνες των κομμάτων που για μια φορά ακόμα προσπαθούν να παγιδέψουν την ψήφο του λαού, κάνουν συνεχώς ελιγμούς για να κρύψουν ποιας τάξης τα συμφέροντα υπερασπίζονται.

Οι καπιταλιστές είναι πάνοπλοι και οργανωμένοι όσο ποτέ.

Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι η πολιτική τους και στρατιωτική τους οργάνωση και οι κυβερνήσεις τους το μέσον για να υλοποιούν τις αποφάσεις τους.

Αρα αυτονόητα όσα κόμματα ορκίζονται στην ΕΕ, ορκίζονται πίστη και στα συμφέροντα των Επιχειρηματικών Ομίλων. Επομένως, είναι εχθροί της Εργατικής Τάξης.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι ο μοναδικός πολιτικός σύμμαχος του λαού, έχοντας αποδείξει στην πολύχρονη πορεία του με τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων κομμουνιστών πόσο αποφασισμένο είναι να μην κάνει πίσω.

Δεν είναι τυχαίος ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ όπως και η συσκότιση της δράσης του ΠΑΜΕ. Δεν είναι τυχαία η κατασυκοφάντηση της κοσμοθεωρίας που όταν εφαρμόστηκε έδωσε για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα ώθηση, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτή η κοινωνία που ονειρευόμαστε, χωρίς την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Το ΚΚΕ βασίζεται στον Μαρξισμό - Λενινισμό, και επιστημονικά μελετάει το πριν, το τώρα και το αύριο, όχι μόνο για να εξηγήσουμε την πραγματικότητα, αλλά για να την αλλάξουμε.

Το ΠΑΜΕ είναι η οργάνωση του λαού, απέναντι στην οργάνωση της εξουσίας των Μονοπωλίων.

Η δύναμή μας είναι το Κόμμα μας και η ταξική μας οργάνωση το ΠΑΜΕ.

Στις 17 Ιουνίου ενισχύουμε το ΚΚΕ στην κάλπη και στις 18 Ιουνίου κάνουμε πιο μαζικό τον αγώνα μας μέσα απ' τους χώρους δουλειάς, τα σωματεία μας, τις γειτονιές μας ώστε με την εμπειρία αυτών των αγώνων να πιστέψουμε στο μέγεθος της δύναμής μας και να διεκδικήσουμε αυτό που για μας είναι μονόδρομος. Την δική μας εξουσία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ