Παρασκευή 16 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΑΤΙΜΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: «Η ελληνική κοινωνία (...) έχει τις δικές της ευθύνες (...) Κανείς πολιτικός δεν φταίει, γιατί κάποιες υπάλληλοι στο ΙΚΑ Καλλιθέας έφτιαξαν μια συμμορία καταλήστευσης του ασφαλιστικού συστήματος (...) επωφελήθηκαν από την απάτη και αρκετές εκατοντάδες άλλων ασφαλισμένων (...) έχουν εθιστεί στη "λαμογιά" (...) δεν φταίνε μόνον οι πολιτικοί...» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΓΑΡΓΑΡΑ Η ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: «Τώρα που τα στοιχεία υπάρχουν και η μία μετά την άλλη οι περιπτώσεις διασπάθισης των χρημάτων των ασφαλιστικών ταμείων έρχονται στο φως, θα ήταν χρήσιμο να υπολογιστεί κάποια στιγμή η συνολική ζημιά που έχει προκληθεί (...) αν τα χρήματα αυτά δεν είχαν λεηλατηθεί (...) σήμερα θα βρισκόμασταν σε ασύγκριτα καλύτερη κατάσταση» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

...Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ: «Δεδομένων των (...) εξαιρετικά βίαιων αρνητικών αλλαγών στα εισοδήματα (...) που προκαλούν τα μνημόνια (...) οδηγούν σε μια κατάσταση όπου η διαχωριστική γραμμή στην ελληνική κοινωνία σήμερα είναι το αν κάποιος τάσσεται υπέρ ή κατά των μνημονίων (...) Η μνημονιακή σύγκλιση όμως ΠΑΣΟΚ - ΝΔ προκάλεσε ένα καινούργιο πρόβλημα (...) Επικράτησε πλήρης πολιτική σύγχυση (...) Τα δύο νέα κόμματα προσφέρουν επιλογές και λύσεις. Ο Πάνος Καμμένος δημιούργησε το αντιμνημονιακό κόμμα του στο χώρο της ΝΔ (...) Η ίδρυση του κόμματος Κατσέλη - Καστανίδη (...) δίνει διέξοδο στους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος (...) Αν (...) τα νέα κόμματα ξεπεράσουν εμφανώς το 3%, οι νέοι κομματικοί σχηματισμοί θα δράσουν ως καταλύτες» (από άρθρο του Γ. Δελαστίκ στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ