Τρίτη 14 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Καταγγελία για την κρατική και παρακρατική δράση

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε η «Δημοκρατική Συσπείρωση», σχετικά με το όργιο τρομοκράτησης του λαού και τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε το όργιο τρομοκράτησης και εκβιασμού του λαού από κυβέρνηση και μιντιακά παπαγαλάκια, με την απειλή λιμών - πνιγμών - καταποντισμών, πριν τα προγραμματισμένα μεγάλα συλλαλητήρια του λαού μας ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη πτώχευση.

Καταγγέλλουμε το όργιο κρατικής και παρακρατικής καταστολής που εξελίχθηκε για μια ακόμη φορά κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων, με σκοπό τη ματαίωση και αμαύρωση των μεγαλειωδών διαδηλώσεων της εργατικής τάξης και του λαού ενάντια στο νέο καταστροφικό για τα λαϊκά στρώματα μνημόνιο.

Καταγγέλλουμε τη χρήση από την αστυνομία επικίνδυνων χημικών ουσιών, με αποτέλεσμα δεκάδες διαδηλωτές να υποστούν εγκαύματα και να αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Καταγγέλλουμε τη στάση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που, ενώ έδειχναν και αναπαρήγαγαν γλαφυρές λεπτομέρειες από την καταστροφική δράση ΜΑΤ και προβοκατόρων, απέκρυπταν συστηματικά και με σχέδιο ότι η μαζική, μαχητική και περιφρουρημένη από χαφιέδες και προβοκάτορες διαδήλωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια παρέμεινε για πάνω από 5 ώρες ως ο άσβεστος, αγωνιστικός φάρος των διαδηλωτών εργαζομένων.

Απαντάμε στους εκβιασμούς, την καταστολή, τις προβοκάτσιες και την παραπληροφόρηση με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, μαζικότητα και συνειδητή δράση. Για να φύγει τώρα η κυβέρνηση, η τρόικα και τα οικονομικά συμφέροντα που εκφράζουν από το σβέρκο του λαού μας, για έξοδο από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους, για κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και λαϊκή εξουσία.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει - Του λαού η πάλη θα τη σπάσει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ