Τετάρτη 25 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Νέα 24ωρη απεργία, κάνουν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ ΑΕ) αντιδρώντας στην αποδυνάμωση, κατάργηση και συγχώνευση του ΟΣΚ και στη διάχυση αρμοδιοτήτων του στους καλλικρατικούς δήμους. Ζητούν διασφάλιση και αναβάθμιση του Οργανισμού ως αρμόδιου τεχνικού φορέα του κράτους για την παροχή δημόσιων δωρεάν σύγχρονων και ασφαλών σχολικών κτιρίων, ισότιμων για όλα τα παιδιά, και διεκδικούν διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων στον ΟΣΚ.

*** Σύσκεψη φορέων οργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 12.30 μ.μ., στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων στους Αμπελόκηπους (Ζαχάρωφ 1), η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ο Σύλλογος Κωφών Πειραιώς και Νήσων, η Ενωση Κωφαλάλων Ελλάδας, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων, η Ενωση Γονέων 7ου Διαμερίσματος, ο Σύλλογος Γονέων, εργαζόμενοι και εκπαιδευτικοί του σχολείου, που αντιδρούν στο κλείσιμο του σχολείου.

*** Συμβολικό αποκλεισμό της γέφυρας της Χαλκίδας, κάνουν αύριο Πέμπτη, στις 8.30 π.μ., κάτοικοι της Καρύστου (αναχώρηση με λεωφορεία και Ι.Χ. από την πλατεία Καρύστου στις 6 π.μ.). Απαιτούν να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο Καρύστου και επιτέλους να ανεγερθεί νέο κτίριο για το 2ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, που εδώ και 22 χρόνια στεγάζεται σε ακατάλληλο κτίριο.

*** Ημερίδα με θέμα «Αναλυτικά προγράμματα - "νέο σχολείο": Πού οδηγούν το εκπαιδευτικό σύστημα και ποιος είναι ο αντίλογος;», διοργανώνει η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 29 Μάη, στις 10 π.μ. στο θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ