Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2010 - Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με την ορμή της απεργίας στις νέες σκληρές ταξικές συγκρούσεις

Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, να δυναμώσουμε τη λαϊκή αντιμονοπωλιακή συμμαχία, να στεριώσουν οι ρίζες της κοινής δράσης ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ.

  • Γίνεται όλο και πιο καθαρό ότι αναμετρώνται οι δύο κόσμοι, δύο στρατηγικές. Από τη μια, ο κόσμος των μονοπωλίων με όλα του τα στηρίγματα, και από την άλλη ο κόσμος της δουλειάς με τα συνδικάτα του, το ταξικό κίνημα, με την αλληλεγγύη, το πνεύμα αυτοθυσίας που απαιτεί η ταξική πάλη.
  • Αντιτασσόμαστε στην πολιτική του κεφαλαίου, των κομμάτων του, της εξουσίας του. Να κάνουμε ταμπούρια του αγώνα εργοστάσια, μαγαζιά, γιαπιά, γραφεία, νοσοκομεία, σχολές και σχολεία, εργατογειτονιές. Μαζικοποιούμε τα Σωματεία, ισχυροποιούμε το ΠΑΜΕ παντού. Να ανατρέψουμε συσχετισμούς δύναμης. Να απαλλάξουμε το συνδικαλιστικό κίνημα από το δηλητήριο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
  • Να ανοίξει ουσιαστικά και από τα κάτω η συζήτηση για την ανάγκη της κοινής δράσης των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών βιοτεχνών και εμπόρων, των μικρών και μεσαίων αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών, που τα μονοπώλια συνθλίβουν όλους μαζί. Να δυναμώσουμε σε κάθε κίνημα τα φύτρα του Μετώπου και ταυτόχρονα τις πρωτοβουλίες συντονισμού και κοινής δράσης.

ΣΕΛ.  6  -  10

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ