Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ο λαός έχει τον τελευταίο λόγο

Σε συγκέντρωση στα Τρίκαλα μίλησαν χτες το βράδυ ο Β. Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης και ο Γ. Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

ο Γ. Καϊκης

Eurokinissi

ο Γ. Καϊκης
Σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Τρικάλων μίλησαν χτες βράδυ ο Β. Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Γ. Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

Στην ομιλία του ο Β. Μπούτας σημείωσε: «Αν σ' αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ "τη βγάλει καθαρή" - αν δηλαδή δεν καταδικαστούν οι υποψήφιοι που υποστηρίζει - "αλιά κι αλίμονο" για το λαό! Η κυβέρνηση θα νιώσει ότι έχει "λυμένα τα χέρια" και θα πάρει ακόμα πιο σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα.

Αυτά δεν τα φανταζόμαστε εμείς. Το λέει το ίδιο το μνημόνιο. Το φανέρωσε ο κ. Προβόπουλος, που ζητάει να κοπούν οι εκδρομές από τους γέρους των ΚΑΠΗ, να κοπούν τα κονδύλια για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία, για τους ανάπηρους κλπ.

Τα νέα μέτρα θα ξεκάνουν το φτωχό κόσμο».

Και συνέχισε: «Το ίδιο ισχύει και για τη ΝΔ. Γιατί, αν η ΝΔ πάρει αυξημένα ποσοστά, "ποιος την πιάνει". Θα βγει ο Σαμαράς και θα πει: "Ο λαός ενέκρινε το μείγμα πολιτικής που προτείνουμε".

Αλλά, τι είναι το "μείγμα" της ΝΔ; Τα ίδια υλικά που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διαφορετικά ανακατωμένα. Που σημαίνει ότι τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ, θα πάρει και η ΝΔ, ίσως με διαφορετική σειρά».

Καταλήγοντας επεσήμανε: «Ο κ. Παπανδρέου θέλει να εκβιάσει το λαό για ν' αποφύγει το "μαύρισμα" στην κάλπη. Εκεί αποσκοπεί το εκβιαστικό δίλημμα "ή εγώ ή το χάος" που έθεσε. Ούτε ο Μέγας Ναπολέων να ήταν! Νομίζουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι με τα εκβιαστικά διλήμματα που θέτει ο πρωθυπουργός και με την αξιοποίηση του κλίματος τρομοκρατίας που δημιουργούν τα "πακέτα" των τρομοκρατών θα τη γλιτώσουν στην κάλπη».

Ομως, ο λαός έχει τον τελευταίο λόγο. Κι είμαστε αισιόδοξοι ότι Θα ψηφίσει αποφασιστικά και μαζικά «Λαϊκή Συσπείρωση»».

ο Β. Μπούτας
ο Β. Μπούτας
Προχτές το βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο Βόλο, μίλησαν ο Β. Μπούτας και ο Απ. Νάνος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ