Κυριακή 24 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας

Ουσιαστικά, μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις 7 του Νοέμβρη. Μπαίνουμε στη μάχη του ψηφοδελτίου. Σήμερα, ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» δημοσιεύει τα ονόματα των υποψήφιων Περιφερειαρχών και Δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα.

Οι εκλογές για τα τοπικά κρατικά όργανα είναι ισοδύναμης πολιτικής σημασίας με τις εθνικές. Η ψήφος είναι κριτήριο ατομικής ευθύνης και χειραφέτησης. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να υποστούν βαριά ήττα, με την υπερψήφιση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που μπορούν και πρέπει να δώσουν και οι άνθρωποι που δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ. Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» αποτελεί τη μόνη ξεκάθαρη καταδίκη της πολιτικής που οδηγεί το λαό στη φτώχεια, στην ανασφάλεια, στην ανεργία για τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι η μόνη ξεκάθαρη ψήφος κατά του Μνημονίου, του «Καλλικράτη», της ΕΕ. Εκφράζει την απαίτηση να πληρώσουν την κρίση και το χρέος οι μεγαλοεπιχειρηματίες που τα δημιουργούν με τις μεγάλες φοροαπαλλαγές και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που απολαμβάνουν. Είναι ψήφος διεκδίκησης των σύγχρονων λαϊκών δικαιωμάτων στη σταθερή δουλειά για όλους. Στις σύγχρονες δωρεάν κοινωνικές παροχές στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια. Στο περιβάλλον, στις υποδομές.

Είναι ψήφος υπέρ της λαϊκής συμμαχίας και αντεπίθεσης για ριζικές αλλαγές, για ανάπτυξη υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί εμποροβιοτέχνες και αγρότες, τα παιδιά τους, έχουν άλλο δρόμο: Το δρόμο της αγωνιστικής συμπόρευσης και συμμαχίας κατά των μονοπωλίων και της ΕΕ για τα σύγχρονα δικαιώματα, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία. Να εμπιστευτεί ο λαός τη δύναμή του. Να αντεπιτεθεί για τα δικαιώματά του, για την εξουσία του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ