Σάββατο 31 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην πορεία προς την κορύφωση του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με το κεντρικό τριήμερο στην Αθήνα (πάρκο Τρίτση) στις 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη.

Ξεχωριστή στιγμή στο έτσι κι αλλιώς πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Αθήνα θα είναι ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων που προγραμματίζεται να γίνει την τρίτη μέρα των εκδηλώσεων. Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης θα είναι «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις» και θα είναι αφιερωμένη στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν έγκαιρα στα τηλέφωνα 6987706814 και 6973025091.

Σήμερα, Σάββατο, το 36ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ ταξιδεύει στην Πρέβεζα, όπου στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Ανδρούτσου θα μιλήσει η Μαρία Ανδρεάδου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, ενώ οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το θεατρικό σκετς «Θα σταθούμε ορθές», αφιέρωμα στον Νίκο Μπελογιάννη και συναυλία από τον μουσικοσυνθέτη Σπύρο Σαμοήλη.

Από χτες ξεκίνησε διήμερο φεστιβάλ στην Κατερίνη, στο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης, στις 8 το βράδυ με πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ