Τρίτη 24 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 24 Νοέμβρη
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΒΟΛΟΣ: Συνάντηση των ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και των σωματείων ΙΜΑΣ, COCA-COLA, ΕΥΡΗΚΑ, ΒΙΣ και ΒΕΚ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με στόχο την οργάνωση της κοινής δράσης. Εκτιμήθηκε ότι οι τελευταίες εξαγγελίες για το Ασφαλιστικό πρέπει να απαντηθούν, ενώ οι συναντήσεις με τα άλλα πρωτοβάθμια σωματεία θα συνεχιστούν.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει οι γιατροί των δυο νοσοκομείων της Λάρισας, διεκδικώντας την καταβολή των εφημεριών που τους οφείλονται από τον περασμένο Ιούλη, καθώς και των αναδρομικών των εφημεριών για το 2009. Στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο η επίσχεση ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζεται, ενώ στο Πανεπιστημιακό χτες ξεκίνησαν οι ειδικευόμενοι γιατροί - οι οποίοι θα απέχουν και από τις εφημερίες και από τα ΤΕΠ - και από σήμερα στην επίσχεση εργασίας μπαίνουν και οι ειδικευμένοι.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Κάλεσμα σε όλα τα μέλη του να πάρουν μαζικά μέρος στην τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση, απευθύνει ο Σύλλογος Λογιστών Πειραιά. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου θα γίνει αύριο Τετάρτη 24 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Γενική Συνέλευση την Κυριακή 29 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου πραγματοποιεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου.

ΠΑΣΕΓΕΣ: 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΠΑΣΕΓΕΣ, απαιτώντας να μη γίνει καμία απόλυση στη Συνομοσπονδία. Οι εργαζόμενοι της ΠΑΣΕΓΕΣ συμμετείχαν χτες καθολικά στην 24ωρη απεργία και αποφάσισαν να συνεχίσουν και σήμερα μετά την άρνηση της διοίκησης να κάνει διάλογο μαζί τους.

ΛΙΜΑΝΙ: Απορρίφθηκε η προσφυγή των σωματείων (Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας και Ενωση Δοκίμων και Μονίμων Λιμενεργατών), καθώς και του Δήμου Περάματος που στρέφονταν κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΠ για τη διεξαγωγή διαγωνισμού, με σκοπό την παραχώρηση των προβλήτων 2 και 3 στην κινέζικη εταιρεία «Cosco».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ