Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για τις κάρτες ΟΑΣΑ των ΑμΕΑ

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη και έως την Πέμπτη 31 Δεκέμβρη, θα χορηγούνται στα άτομα με αναπηρία (ΑμΕΑ) οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ. Οι δικαιούχοι της Νομαρχίας Αθηνών μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων και από τις Διευθύνσεις Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας.

Υπενθυμίζεται ότι τις κάρτες δικαιούνται όσα άτομα έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω, εφόσον το ετήσιο συνολικό ατομικό τους εισόδημα δεν είναι μεγαλύτερο των 23.000 ευρώ ή το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν είναι μεγαλύτερο των 29.000 ευρώ. Ατομα με μεγαλύτερο εισόδημα δικαιούνται κάρτα με έκπτωση 50% για τις διαδρομές εσωτερικού των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ και τις διαδρομές εσωτερικού δικτύου του ΟΣΕ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες τους από τις 8.00 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι από τις Διευθύνσεις Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της αρμόδιας αντινομάρχη στο τηλέφωνο 2132063553.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ