Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Η επόμενη μέρα χρειάζεται δυνατό λαό και κίνημα δυνατό

Σε χτεσινή δήλωσή της, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τόνισε:

«Οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επιχειρηματίες και η φτωχή αγροτιά που υποφέρουν, αυτοί που είναι πια για τα καλά υποψιασμένοι ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι η κυβερνητική καρέκλα, πρέπει με το κεφάλι ψηλά να σταθούν στην κάλπη.

Να ψηφίσουν αναλογιζόμενοι την επόμενη μέρα, τις επόμενες βδομάδες, τους επόμενους μήνες. Είτε έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ είτε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είτε ο ένας είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση είτε ο άλλος, θα ξεχάσουν εντελώς τα χρυσοποίκιλτα συνθήματά τους περί τόλμης και γενναιότητας, περί "πράσινης ανάπτυξης" και θα πέσουν κυριολεκτικά πάνω στα εργασιακά, ασφαλιστικά, στα γενικότερα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο Αλμούνια είναι αυτός που θα εφαρμοστεί και όχι οι ψεύτικες και οι απατηλές υποσχέσεις τους. Την επόμενη μέρα χρειάζεται να υπάρχει κάτι το σταθερό. Ενας λαός δυνατός, κίνημα δυνατό. Αποφασιστική προϋπόθεση, η μοναδική σήμερα, είναι να βγει από την κάλπη δυνατό ΚΚΕ. Γιατί έτσι μπορούμε να τους δυσκολέψουμε στα μέτρα που θα πάρουν, να τους παρεμποδίσουμε, να κερδίσουμε χρόνο, για να οργανώσει ο λαός την αντεπίθεσή του. Αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο ψήφου. Το ΚΚΕ από τη μια μεριά, το δίδυμο από την άλλη».

Σε ερώτηση για τα ψηφοδέλτια, η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε:

«Εμείς είμαστε ήδη σχεδόν έτοιμοι στα ψηφοδέλτια και τα ψηφοδέλτιά μας είναι καθαρά, καθαρότατα. Από ανθρώπους οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν και μέχρι σήμερα. Είναι ψηφοδέλτια που εκφράζουν την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα του Κόμματος.

Πάνω απ' όλα πρέπει να σας πούμε το εξής: Τη μάχη θα την δώσουν οι πάντες, όλοι και όλες. Ολα τα μέλη του Κόμματος, οι φίλοι, οι οπαδοί, οι άνθρωποι εκείνοι που μπορεί να έχουν και διαφορετικές απόψεις με μας, αλλά καταλαβαίνουν ότι το προκεχωρημένο φυλάκιο της αντίστασης και της αντεπίθεσης είναι σήμερα το ΚΚΕ, στο πολιτικό επίπεδο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ για να γίνει πιο δυνατός ο λαός(2019-06-28 00:00:00.0)
ΚΚΕ δυνατό η ελπίδα είναι εδώ(2009-10-04 00:00:00.0)
ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ στην εκλογική μάχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με δυνατό ΚΚΕ(2009-09-26 00:00:00.0)
Επικίνδυνος αντίπαλος για το σύστημα το ΚΚΕ(2009-09-09 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2007-09-11 00:00:00.0)
Να είμαστε τη Δευτέρα πιο δυνατοί(1996-09-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ