Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
Κάλεσμα αλλαγής σε ταξική κατεύθυνση

Σήμερα το 21ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας του κλάδου

Σε ανάπτυξη αγώνων με ταξικό προσανατολισμό, που θα βάλουν φραγμό στην εργοδοτική ασυδοσία, καλεί η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ηλεκτροτεχνιτών (ΔΑΣΗ), μπροστά στο 21ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ηλεκτροτεχνιτών Ελλάδας, που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα.

«Υπάρχουν δυνατότητες να υπερασπίσουμε αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας, να μπει φραγμός στην αντεργατική επίθεση, ισχυροποιώντας την αγωνιστική, ταξική ενότητα. Η παράταξη της ΔΑΣΗ θα συνεχίσει να μεταφέρει σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε ηλεκτροτεχνίτη, την ταξική φωνή και κατεύθυνση κόντρα στις επιλογές της ΕΕ, του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων, των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών παρατάξεων και συνδικαλιστών», σημειώνει χαρακτηριστικά η παράταξη σε ανακοίνωσή της.

Και σημειώνει: «Προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα με θέσεις και προτάσεις μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, για το συντονισμό του κλάδου πανελλαδικά σε ταξικό προσανατολισμό για την αποφασιστική συμμετοχή του κλάδου, για τη διεκδίκηση και ισχυροποίησή του, κόντρα στην ηττοπάθεια και το συμβιβασμό, προχωρώντας σαν παράταξη και σε κινητοποιήσεις όπως ήταν για το Επικουρικό Ταμείο, τα ΒΑΕ». Η ΔΑΣΗ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους «για να αναδείξουμε μια Ομοσπονδία η οποία θα δώσει τη μάχη για να κερδίσουμε τη ζωή και το μέλλον μας, κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές και τους συνδικαλιστικούς υπηρέτες τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ