Τρίτη 18 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην αντικομμουνιστική εκστρατεία της ΕΕ

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, εκδήλωση με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα

  • Απέναντι στην επιχείρηση της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών να παραχαράξουν την Ιστορία και να εξισώσουν τον κομμουνισμό με το φασισμό - ναζισμό, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ καταρτίζουν πλούσιο πρόγραμμα δράσης.
  • Πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων προγραμματίζονται με αφορμή την 23η Αυγούστου, η οποία καθιερώθηκε από την ΕΕ ως μέρα «μνήμης» για τα «θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων». Το σχετικό αντικομμουνιστικό ψήφισμα στήριξαν Συντηρητικοί, Σοσιαλιστές και Πράσινοι τον περασμένο Απρίλη.
  • Με τον αντικομμουνισμό, τα ψέματα, την παραχάραξη της Ιστορίας θέλουν να χτυπήσουν την αμφισβήτηση του εκμεταλλευτικού τους συστήματος, την προοπτική του σοσιαλισμού, που είναι η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
  • Ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους είναι ο δρόμος του αγώνα, της αντεπίθεσης, της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Με αντιμονοπωλιακή - αντιιμπεριαλιστική συσπείρωση, με ισχυρό ΚΚΕ χαράζουμε τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, για τη λαϊκή εξουσία.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ